Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb).

 • Knives Out – En thriller med et stænk humor. Stilen minder lidt om de gode gamle Poirot og Marplefilm og -serier. Rian Johnson, manden bag Looper og de seneste Star Wars-film, har instrueret, så det kan vel komme til at fungere? Med Daniel Craig, Jamie Lee Curtis og Christopher Plummer i nogle af de bærende roller, ser det meget lovende ud. 05. december 2019.
 • Parasite – Eller Gisaengchung, som den hedder på koreansk, vandt Guldpalmen i Cannes i år. Der er tale om en barsk og kuleskør sort komedie, der foregår i et slumkvarter i Seoul. Den er instrueret af manden bag den meget specielle (på den fed måde) The Host (Gwoemul) fra 2006 samt de ligeledes sære, men knap så interessante Mother og Snowpiercer. 25. december 2019.
 • 1917 – En film om Første Verdenskrig med Sam Mendes (Skyfall, Revolutionary Road, American Beauty) i instruktørstolen og Benedict Cumberbatch, Andrew Scott og George MacKay på rollelisten, som samtidig er filmet flot og har en kanonscore, kan vel næppe fejle? 02. januar 2020.
 • De forbandede år – Endnu et dansk drama om anden verdenskrig. En velhavende Strandvejsfamilie kommer i en kattepine da tyskerne vil have at de producerer varer til værnemagten. Hele det tunge batteri af danske skuespillere er med, og Anders Refn har instrueret. 02. januar 2020.
 • JoJo Rabbit – En komedie som foregår under anden verdenskrig, vistnok en kontrafaktisk en af slagsen. Jeg ved ikke meget om den, bortset fra at traileren ser ret så skør ud, samt at den allerede nu er spået at blive nomineret til et par Oscarstatuetter. Scarlett Johansson, Sam Rockwell og Rebel Wilson er med i castet og New Zealandske Taika Waititi, hvis film jeg endnu ikke har set en eneste af, har instrueret. 16. januar 2020
 • The Lighthouse – Et drama/fantasy/gyser/mystery/komedie optaget på en gammel sort/hvid-film og med brug af linser fra 1918. Det kan da kun blive godt. Udover de to lysmestre (Willem Dafoe og Robert Pattinson) på fyrtårnet, er der kun en person mere med i castet, Valeriia Karaman, som spiller havfruen! Det kan kun blive godt … og den vandt en af de store priser i Cannes i år. 30. januar 2020.
 • The Gentlemen – Endelig kommer Guy Richie med en ny film, der leder tankerne hen på “nyklassikere” som Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch og Sherlock Holmes … og med en handling der er lige så vandvittig som førstnævnte. Vi krydser fingere for at Matthew McConaughey kan få det til at fungere. 27. februar 2020.
 • No Time to Die – Vi ved ikke meget om plottet i denne jubilæums-bondfilm, ud over at den starter på Jamaica, hvor 007 har trukket sig tilbage til. Daniel Craig spiller 007 (måske for sidste gang). David Dencik, spiller sammen med Rami Malek, nogle af the bad guys. Naomie Harris er igen Moneypenny, Ralph Fiennes er stadig M, Ben Whishaw spiller atter Q, Léa Seydoux er med igen som Madeleine Swann og Christoph Waltz spiller endnu engang Blofeld. Instruktøren bliver Cary Joji Fukunaga. Og måske kører 007 i den nye Aston Martin Valhalla 🙂 Anyways, den skal ses, som de første 24 i franchisen er blevet. 02. april 2020.
 • Wonder Woman 1984 – Sequel til Wonder Woman fra 2017. Israelske Gal Gadot spiller stadig Diana Prince / Wonder Woman, Chris Pine er stadig Steve Trevor og Connie Nielsen stadig Hippolyta. The bad girl (Barbara Minerva / Cheetah) spilles af Kirsten Wiig. Traileren glider yderst let ned, ikke mindst fordi New Orders Blue Monday kører som underlægning i hele trailerens længde. 06. juni 2020.
 • Tenet – Endnu en kommende film som vi ved så godt som intet om. Teaseren afslører absolut intet. Men den bliver instrueret af Christopher Nolan, som ALDRIG fejler 🙂 Michael Caine, Elizabeth Debicki og Kenneth Branagh er med i castet. Rygter vil vide at filmen skulle blive en kombi af Inception og Interstellar, hvilket jeg sagtens kan forestille mig 😀 Anyways, det skal nok blive godt. 16. juli 2020.
 • The Kings Man – Prequel til de to glimrende Kingsman-film. Med Ralph Fiennes og Gemma Arterton, som godt nok har sprøjtet film ud, siden vi opdagede hende i Quantum of Solace og senest i zombiefilmen med et twist, The Girl with all the Gifts, i hovedrollerne, er der en god chance for at niveauet bliver holdt. Matthew Vaughn instruerer endnu en gang. 17. september 2020
 • Marcoeffekten – Femte kapitel i Afdeling Q-sagaen. Nu med nye skuespillere, Ulrich Thomsen som Carl Mørck og Zaki Youssef som Assad, og med Nordisk Film bag produktionen. Vi må se om de kan leve op til Nikolai Lie Kaas og Fares Fares. 01. oktober 2020.
 • Den grænseløse – Sjette kapitel i Afdeling Q-sagaen. Oktober 2022.
 • Selfies – Syvende kapitel i Afdeling Q-sagaen. Oktober 2024.
 • Offer 2117 – Ottende kapitel i Afdeling Q-sagaen. Oktober 2026.

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest