Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb). Film hvis titler er blevet gennemstreget, er film som udviklingen fortæller mig at jeg sandsynligvis kommer til at springe over …

 • Journal 64 – Den fjerde film i serien om kriminalkommisær Mörck, Afdeling Q og han hårdt prøvede kollegaer. Det bliver den sidste med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne, da Jussi Adler-Olsen ikke synes at deres præstationer sidder lige i skabet, med hensyn til hvorledes han mener karaktererne fra hans bøger skal spilles. Samtidig overgår produktionen af filmene, efter denne firer, fra Zentropa til Nordisk Film, så vidt jeg har forstået. 04. oktober 2018.
 • Johnny English Strikes Again – Vores allesammens 007-klone slår sig løs for tredje gang. Denne gang, er udover Rowan Atkinson, også Emma Thomson og Olga Kurylenko med i castet. Det hele ser lige så fjollet og vanvittigt ud som det plejer, så mon ikke den skal ses. 11. oktober 2018.
 • Bad Times at the El Royale – Syv menneskers skæbne sammenflettes på Hotel El Royale, på grænsen mellem Nevada og Californien. Der ser ud til at være lidt Tarantino/Rodriguez/Lynch-kombo over filmen, men det er måske nok at sætte forventningerne for højt. Med Chris Hemsworth, Dakota Johnson og Jeff Bridges i hovedrollerne og Drew Goddard i instruktørstolen, kan det umiddelbart gå begge veje. Vi får se den 18.. oktober 2018.
 • First Man – Ryan Gosling forvandler sig til Neil Armstong, og bliver den første mand på månen. Det ser ud til at det er en lettere dramatiseret udgave af virkeligheden som Damien Chazelle har stykket sammen. Men med tanke på at han er manden bag fantastiske Whiplash og glimrende La La Land, så er der en stor chance for at det går godt. 25. oktober 2018.
 • The Girl In The Spiders Web – Hackeren Lisbeth Salander (Claire Foy) og journalist Mikael Blomkvist (Sverrir Gudnason) må endnu engang arbejde sammen om en speget sag som involverer et netværk at spioner, cyberkriminelle og korrupte embedmænd.  01. oktober 2018.
 • Bohemian Rhapsody – Filmen om Freddy Mercurys liv. Hovedrollen spilles af Rami Malek, som jeg med skam må melde at jeg ikke rigtigt kender, men han ligner Freddy ret godt. Traileren har gjort at jeg har  binge-watched Queen på YouTube de sidste par dage (tak til Google for de tre gratis måneder med YouTube Premiere, så jeg slipper for reklamerne), og nu er jeg ved at være pænt tændt på den film … 01. november 2018.
 • Suspiria – Er en genindspilning af Dario Argentos klassiske italienske gyser fra 1977 af samme navn, som jeg vist ikke har fået set. Den handler om en danseskole og dens mørke hemmeligheder, og væver instruktøren (Tilda Swinton), danseren (Dakota Johnson) og psykiaterens (Lutz Ebersdorf) historier sammen. Det ser tilpas mystisk ud til at den skal ses, den 15. november 2018.
 • I Krig og Kærlighed – Noget så usædvanligt som en dansk stor-ish-film om 1. verdenskrig, med et budget på hele 42,5 mille. Med Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ og Ulrik Thomsen i castet kunne det blive helt godt. Kasper Torsting, hvis tidligere arbejde jeg kun har sporadisk kendskab til, har fået skrevet manus og har instrueret. 15. november 2018.
 • The House That Jack Built – Lars von Triers massemorderværk. Det lykkedes ham at komme med sin massemorderfilm et års tid før Quentin kommer med sin. Vi får se hvem der får skåret den opgave bedst. 29. november 2018.
 • Mortal Engines – Peter Jacksons nyeste film ser både temmelig speciel og temmelig fed ud. Hele konceptet er helt ude i hampen, men hvis nogen kan bære det igennem, er det bestemt Jackson. Udover Hugo Weaving ser castet ikke ligefrem bekendt ud, men mon ikke den skal ses uanset? 13. december 2018.
 • Alita: Battle Angel – Robert Rodriguez’ sci-fi-flic er lavet med lidt hjælp fra James Cameron. Den bygger på en manga-historie, som jeg ikke har det fjerneste kendskab til. Med Christoph Waltz, Jennifer Connelly og Michelle Rodriguez i de bærende roller, må det ikke gå galt. 20. december 2018.
 • Once Upon A Time In Hollywood – Så fik Tarantinos Untitled 1969 Project et navn. Handlingen er Quentin kun kommet med halvkryptiske udmeldinger om, men den foregår i 1969 og foregår i et miljø af blomsterbørn, rockmusikere, seriemordere og filmfolk. Rollelisten ser godt nok imponerende ud. I flæng kan Leonardo DiCaprio, Brad Bitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell, Burt Renolds, Tim Roth, Michael Madsen og Zoë Bell nævnes. Skal den ses? Det kan jeg vist godt garantere at den skal 🙂 08. august 2019.
 • Bond 25 – Vi ved endnu intet om plottet i denne jubilæums-bondfilm. Daniel Craig spiller 007 (måske for sidste gang), måske er Naomie Harris igen Moneypenny, måske er Ben Whishaw atter Q og måske er en af skurkene Helena Bonham-Carter. Måske bliver titlen Shatterhand og instruktøren er Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire og T2 Trainspotting) som også instruerede 007-kortfilmen til OL i London 2012. Anyways, den skal ses, som de første 24 i franchisen er blevet. Det er netop, her tre måneder før optagelserne skulle starte, blevet oplyst at Boyle har forladt instruktørstolen på grund af kreative uoverensstemmelser! Hvem der skal så skal instruere herlighederne, vides ikke p.t. ikke (21. august 2018). 08. november 2019. Der hersker kaos om produktionen p.t. Måske vi må vente til en gang i 2020 med at få det 25. kapitel i sagaen at se …

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest