Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb). Film hvis titler er blevet gennemstreget, er film som udviklingen fortæller mig at jeg sandsynligvis kommer til at springe over …

 • Sicario 2: Soldado – Denne gang uden Emily Blunt og Denis Villeneuve, men stadig med Benicio del Toro og Josh Brolin. Vi får se om det gør nogen forskel … jeg mistænker dog at jeg godt kunne komme til at savne Blunt og Villeneuve. 19. juli 2018.
 • Mission: Impossible – Fallout – Tom tager en sjette omgang som den hårdhudede agent Ethan Hawk. Rebecca Ferguson er med for anden gang og Simon Pegg er med for … er det fjerde gang? Det ser endnu en gang ganske underholdende ud, så den skal helt sikkert ses. Også selv om den nye dokumentar om Scientology, sendt på DR2 (mener jeg det var) her i uge 6, gør at jeg nu er tættere på at gøre alvor af min Cruise-boycut end nogensinde før. 26. juli 2018.
 • The Meg – Jason Statham (Spy, The Expendables 1+2+3 og The Italian Job) i kamp mod en knap 25 meter lang forhistorisk haj samt andet godt fra dybet. Ser meget underholdende ud, omend naturligvis også ufatteligt plat. John Turteltaub, manden bag National Treasure 1+2, sidder i instruktørstolen, så måske går det godt. 09. august 2018.
 • Iron Sky: The Coming Race – Den længe ventede efterfølger til det finske “mesterværk” Iron Sky er på trapperne. Grovkornet, absurd og plat sci-fi-humor, var hvad vi blev udsat for i den første film. Noget tyder på at det bliver mindst lige så vanvittigt denne gang. 30. august 2018.
 • Johnny English Strikes Again – Vores allesammens 007-klone slår sig løs for tredje gang. Denne gang, er udover Rowan Atkinson, også Emma Thomson og Olga Kurylenko med i castet. Det hele ser lige så fjollet og vanvittigt ud som det plejer, så mon ikke den skal ses. 27. september 2018.
 • Journal 64 – Den fjerde film i serien om kriminalkommisær Mörck, Afdeling Q og han hårdt prøvede kollegaer. Det bliver den sidste med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne, da Jussi Adler-Olsen ikke synes at deres præstationer sidder lige i skabet, med hensyn til hvorledes han mener karaktererne fra hans bøger skal spilles. Samtidig overgår produktionen af filmene, efter denne firer, fra Zentropa til Nordisk Film, så vidt jeg har forstået. 04. oktober 2018.
 • First Man – Ryan Gosling forvandler sig til Neil Armstong, og bliver den første mand på månen. Det ser ud til at det er en lettere dramatiseret udgave af virkeligheden som Damien Chazelle har stykket sammen. Men med tanke på at han er manden bag fantastiske Whiplash og glimrende La La Land, så er der en stor chance for at det går godt. 11. oktober 2018.
 • The Girl In The Spiders Web – Hackeren Lisbeth Salander (Claire Foy) og journalist Mikael Blomkvist (Sverrir Gudnason) må endnu engang arbejde sammen om en speget sag som involverer et netværk at spioner, cyberkriminelle og korrupte embedmænd.  25. oktober 2018.
 • Bohemian Rhapsody – Filmen om Freddy Mercurys liv. Hovedrollen spilles af Rami Malek, som jeg med skam må melde at jeg ikke rigtigt kender, men han ligner Freddy ret godt. Musikken alene gør at filmen er en must-see. 01. november 2018.
 • I Krig og Kærlighed – Noget så usædvanligt som en dansk stor-ish-film om 1. verdenskrig, med et budget på hele 42,5 mille. Med Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ og Ulrik Thomsen i castet kunne det blive helt godt. Kasper Torsting, hvis tidligere arbejde jeg kun har sporadisk kendskab til, har fået skrevet manus og har instrueret. 18. november 2018.
 • The House That Jack Built – Lars von Triers massemorderværk. Det lykkedes ham at komme med sin massemorderfilm et års tid før Quentin kommer med sin. Vi får se hvem der får skåret den opgave bedst. 29. november 2018.
 • Mortal Engines – Peter Jacksons nyeste film ser både temmelig speciel og temmelig fed ud. Hele konceptet er helt ude i hampen, men hvis nogen kan bære det igennem, er det bestemt Jackson. Udover Hugo Weaving ser castet ikke ligefrem bekendt ud, men mon ikke den skal ses uanset? 13. december 2018.
 • Alita: Battle Angel – Robert Rodriguez’ sci-fi-flic er lavet med lidt hjælp fra James Cameron. Den bygger på en manga-historie, som jeg ikke har det fjerneste kendskab til. Med Christoph Waltz, Jennifer Connelly og Michelle Rodriguez i de bærende roller, må det ikke gå galt. 20. december 2018.
 • Once Upon A Time In Hollywood – Så fik Tarantinos Untitled 1969 Project et navn. Handlingen er Quentin kun kommet med halvkryptiske udmeldinger om, men den foregår i 1969 og foregår i et miljø af blomsterbørn, rockmusikere, seriemordere og filmfolk. Rollelisten ser godt nok imponerende ud. I flæng kan Leonardo DiCaprio, Brad Bitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell, Burt Renolds, Tim Roth, Michael Madsen og Zoë Bell nævnes. Skal den ses? Det kan jeg vist godt garantere at den skal 🙂 08. august 2019.
 • Bond 25 – Vi ved endnu intet om plottet i den jubilæums-bond-film. Daniel Craig er 007 (måske for sidste gang), måske er Naomie Harris igen Moneypenny, måske er Ben Whishaw atter Q og måske er en af skurkene Helena Bonham-Carter. Måske bliver titlen Shatterhand og det ser ud til at instruktøren er Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire og T2 Trainspotting). Mange måske’er! Anyway, den skal ses, som de første 24 i franchisen er blevet. 08. november 2019.

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest