Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb). Film hvis titler er blevet gennemstreget, er film som udviklingen fortæller mig at jeg sandsynligvis kommer til at springe over …

  • Stan & Ollie – Filmen om Gøg og Gokke (Stan Laurel og Oliver Hardy) med Steve Coogan (Philomena) og John C. Reilly i rollerne som den måske sjoveste duo verden endnu har set. Det ser ind til at vi får et dybere blik ind bag facaden i disse banebrydende komikeres liv, og bag facaden var der masser af kaos og forliste ægteskaber! 25. april 2019.
  • Rocketman – En musisk fantasi bygget over Elton Johns liv og karriere. Det lyder en smule … fantasifuldt! Men på den anden side har Elton Johns efterhånden lange karriere også budt på en del fantasifulde indslag. Men en Taron Egerton (Eddie the Eagle samt Kingsman: The Secret Service og Kingsman: The Golden Circle) i hovedrollen, er der begrundet håb om at det kommer til at fungere. 30. maj 2019.
  • MIB: International – Det bliver, vistnok, den fjerde film i serien. Nu med et helt nyt cast, bestående af bl.a. Chris Hemsworth, Tessa Thomson, Rebecka Ferguson, Liam Neeson og Emma Watson. Den ser umiddelbart svært underholdende ud, så den skal, med til vished grænsende sikkerhed, have en chance. 13. juni 2019.
  • Once Upon A Time In Hollywood – Handlingen er Quentin kun kommet med halvkryptiske udmeldinger om, men den foregår i 1969 og finder sted i et miljø af blomsterbørn, rockmusikere, seriemordere og filmfolk. Rollelisten ser godt nok imponerende ud. I flæng kan Leonardo DiCaprio, Brad Bitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell, Luke Perry (han døde efter optagelserne), Tim Roth, Michael Madsen og Zoë Bell nævnes. I det hele taget ser filmen ud til at have det største cast jeg mindes at have set! Skal den ses? Det kan jeg vist godt garantere at den skal 🙂 15. august 2019.
  • Bond 25 – Vi ved endnu intet om plottet i denne jubilæums-bondfilm, ud over at den starter på Jamaica, hvor 007 har trukket sig tilbage til. Daniel Craig spiller 007 (sandsynligvis for sidste gang). Det er nu blevet offentliggjort at næææsten danske (han er altså svensker, selvom han taler perfekt dansk og er med i mange danske film) David Dencik, sammen med Rami Malek, spiller en af hovedskurkene og Naomie Harris er igen Moneypenny samt at Ben Whishaw atter spiller Q. Måske er Léa Seydoux med igen som Madeleine Swann. Måske bliver titlen Shatterhand og instruktøren bliver, den for mig totalt ukendte, Cary Joji Fukunaga. Anyways, den skal ses, som de første 24 i franchisen er blevet. Premieredagen skulle blive omkring april 2020, men lad os nu se …
  • Untitled Christopher Nolan Project – Endnu en kommende film som vi ved så godt som intet om. Men den er (bliver) instrueret af Christopher Nolan, som ALDRIG fejler 🙂 Rygter vil vide at filmen skulle blive en kombi af Inception og Interstellar, hvilket jeg sagtens kan forestille mig 😀 Anyways, det skal nok blive godt. Sommer 2020.

Aktuelle trailere

Abbonner på nyhedsbrevet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få besked når der sker noget nyt!

Du er tilmeldt nyhedsbrevet!

Pin It on Pinterest