Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb). Film hvis titler er blevet gennemstreget, er film som udviklingen fortæller mig at jeg sandsynligvis kommer til at springe over …

 • Jurassic World: Fallen Kingdom – Efter katastrofen i 2015, skal der nu ryddes op på Isla Nublar. Nogle do-gooders, mener at de overlevende dyr på øen har krav på at blive behandlet ordenligt. Så Chris Pratt, Bryce Dallas Howard og Jeff Goldblum tager af uransaglige årsager tilbage den smadrede ø. Naturligvis går det mere galt end galt … det går seriøst galt. 07. juni 2018.
 • Den Skyldige – Dansk thriller om en 1-1-2-operatør der modtager et opkald fra en kidnappet kvinde. Politimanden som får sagen, bliver kastet ind I kamp mod tiden for at finde kvinden. Lyder ret standard-agtigt, men filmen vandt publikumsprisen ved årets Sundance Festival! Ikke umiddelbart de største danske stjerner vi ser på rollelisten, men det behøver ikke at være et dårligt tegn. 14. juni 2018.
 • Ocean’s 8 – Er der tale om en direkte kopi af Steven Soderberghs udmærkede Ocean’s Eleven fra 2001? Eller har instruktøren lavet et sjovt tvist, nu hvor banden kun består af kvinder, med lidt assistance fra Matt Damon? Vi får se! 21. juni 2018.
 • The Guardian Angel – Pilou Asbæk i hovedrollen som politimanden som skal løse sagen om hypnose-dobbeltmordet. Filmen bygger på virkelige begivenheder i Danmark tilbage i 1951, og er med et dansk, finsk, kroatisk cast og samtidig en koproduktion mellem disse tre lande. Pilou plejer jo at gære det ganske glimrende, så den skal da ses. 28. juni 2018.
 • Sicario 2: Soldado – Denne gang uden Emily Blunt og Denis Villeneuve, men stadig med Benicio del Toro og Josh Brolin. Vi får se om det gør nogen forskel … jeg mistænker dog at jeg godt kunne komme til at savne Blunt og Villeneuve. 19. juli 2018.
 • Mission: Impossible – Fallout – Tom tager en sjette omgang som den hårdhudede agent Ethan Hawk. Rebecca Ferguson er med for anden gang og Simon Pegg er med for … er det fjerde gang? Det ser endnu en gang ganske underholdende ud, så den skal helt sikkert ses. Også selv om den nye dokumentar om Scientology, sendt på DR2 (mener jeg det var) her i uge 6, gør at jeg nu er tættere på at gøre alvor af min Cruise-boycut end nogensinde før. 26. juli 2018.
 • The Meg – Jason Statham (Spy, The Expendables 1+2+3 og The Italian Job) i kamp mod en knap 25 meter lang forhistorisk haj samt andet godt fra dybet. Ser meget underholdende ud, omend naturligvis også ufatteligt plat. John Turteltaub, manden bag National Treasure 1+2, sidder i instruktørstolen, så måske går det godt. 09. august 2018.
 • Iron Sky: The Coming Race – Den længe ventede efterfølger til det finske “mesterværk” Iron Sky er på trapperne. Grovkornet absurd og plat sci-fi-humor, var hvad vi blev udsat for i den første film. Noget tyder på at det bliver mindst lige så vanvittigt denne gang. 30. august 2018.
 • Journal 64 – Den fjerde film i serien om kriminalkommisær Mörck, Afdeling Q og han hårdt prøvede kollegaer. Det bliver den. sidste med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i hovedrollerne, da Jussi Adler-Olsen ikke synes at deres præstationer sidder lige i skabet, med hensyn til hvorledes han mener rollerne skal spilles. Samtidig overgår produktionen af filmene, efter denne firer, fra Zentropa til Nordisk Film, så vidt jeg har forstået. 04. oktober 2018.
 • Bohemian Rhapsody – Filmen om Freddy Mercurys liv … 01. november 2018.
 • I Krig og Kærlighed – Noget så usædvanligt som en dansk stor-ish-film om 1. verdenskrig, med et budget på hele 42,5 mille. Med Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ og Ulrik Thomsen i castet kunne det blive helt godt. Kasper Torsting, hvis tidligere arbejde jeg kun har sporadisk kendskab til, har fået skrevet manus og har instrueret. 18. november 2018.
 • The House That Jack Built – Lars von Triers massemorderværk. Det lykkedes ham at komme med sin massemorderfilm et års tid før Quentin kommer med sin. Vi får se hvem der får skåret den bedst. 29. november 2018.
 • Alita: Battle Angel – Robert Rodriguez’ sci-fi-flic er lavet med lidt hjælp fra James Cameron. Den bygger på en manga-historie, som jeg ikke har det fjerneste kendskab til. Med Christoph Waltz, Jennifer Connelly og Michelle Rodriguez i de bærende roller, må det ikke gå galt. 20. december 2018.
 • Untitled 1969 Project – Vi ved ikke meget om Quentin Tarantinos næste film. Den foregår i 1969 og handlingen udspinder sig omkring seriemorderen Charles Manson. Hovedrollen spilles muligvis af Leonardo DiCaprio og muligvis er Tom Cruise, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Samuel L. Jackson og Margot Robbie også med i herlighederne. Skal den ses? Det tror jeg godt at I kan regne med 🙂 08. august 2019.
 • Bond 25 – Vi ved endnu intet om plottet i den jubilæums-bond-film. Daniel Craig er 007, måske er Naomie Harris igen Moneypenny og måske er Ben Whishaw atter Q. Måske bliver titlen Shatterhand og det ser ud til at instruktøren er Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire og T2 Trainspotting). Mange måske’er! Anyway, den skal ses, som de første 24 i franchisen er blevet. 08. november 2019.

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest