Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb). Film hvis titler er blevet gennemstreget, er film som udviklingen fortæller mig, at jeg sandsynligvis kommer til at springe over …
  • Murder on the Orient Express – Så er det blevet instruktør/skuespiller Kenneth Branaghs tur til at lave sin filmversion af Agatha Christies klassiske krimiroman. Kenneth spiller selv Hercule Poirot i filmen, men der er også blevet plads til navne som Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Judi Dench, Willem Dafoe og Penélope Cruz på rollelisten. Jeg tror at det bliver en film jeg skal se … 23. november 2017.
  • Death Wish – Genindspilning af Charles Bronson-klassikeren fra 1974. Eli Roth har instrueret, og i hovedrollerne ses Bruce Willis, Elisabeth Shue og Vincent D’Onofrio. Den ser umiddelbart lige så voldelig ud som originalen … ergo, den skal da ses 🙂 … 23. november 2017.
  • Suburbicon – Manuskriptet er skrevet af Coen-brødrerne og filmen er instrueret George Clooney. Filmen foregår i 50’erne, hvor der atter er kommet styr på tingende og den amerikanske drøm lever i bedste velgående. Alt ånder fred og idyl i Garners lille familie … men inden længe begynder ligene at hobe sig op. Med Matt Damon og Julianne Moore i hovedrollerne, ser det voldsomt underholdende ud … 07. december 2017.
  • Downsizing – En sci-fi-komedie som ser tilpas fjollet ud, til rent faktisk at være sjov. Med Matt Damon, Christoph Waltz og Søren Pilmark på rollelisten, bure der være håb om at den lykkes. På den anden side sidder man også med frygten for at det bliver det rene ævl. Vi håber på det bedste … 18. januar 2018.
  • The Current War – Benedict Cumberbatch som Thomas Edison i dette noget speedede, ser det ud til, biografiske historie-drama om kampen mellem Edison og Tesla, ser ikke dårligt ud. Historien om jævnstrøm vs. vekselstrøm, burde de fleste kende til, og den har da også været rundet før, fx i Christopher Nolans glimrende The Prestige. Instruktøren Alfonso Gomez-Rejon, kan jeg ikke påstå at jeg har noget videre kendskab til, men han skal da have en chance … 25. januar 2018.
  • Annihilation – Fra instruktøren bag Ex Machina, Alex Garland. Det tegner jo allerede godt. Nogle kvindelige forskere, spillet af Nathalie Portman, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson og Tuva Novotny bevæger sig ud i en miljøzone, kaldet Area X. Alle teams der tidligere har bevæget sig ud i zonen, hvor naturlovende tilsyneladende er ophævet, er forsvundet sporløst. Meget mustisk. We like! … og 22. februar 2018.
  • The Shape of Water – Mexicanske Guillermo del Toro har lavet to af 00’ernes mest barske og underlige eventyrfilm The Devil’s Backbone og Pan’s Labyrinth. Siden da er han blevet populær i Hollywood, og har desværre solgt lidt ud … men han skal jo også leve! Denne her film kunne godt tyde på at han så småt er på vej tilbage til rødderne. Vi krydser fingre … 22. februar 2018.
  • Red Sparrow – Den måtte jo næsten komme; Jennifer Lawarence’s første rolle som spion t á la 007. Ganske vist er hun russisk ballerina, som altså er blevet oplært til at være en agent der er specialiceret i at forføre og manipulere. Men om hendes sympati ligger hus russerne eller amerikanerne, er mere usikkert … 01. marts 2018.
  • Tomb Raider – Der er (vist nok) tale om en reboot af eventyret om computerspilsheltinden, Lara Croft. I hvert tilfælde handler filmen primært om tiden før Lara blev Tomb Raider. Hotte Alicia Vikander spiller Lara, men også glimrende Walton Goggings og danske Alexandre Willaume (ham fra VitaePro-reklamerne og The Dark Tower) er med … 18. marts 2018.
  • Bond 25 – Vi ved endnu intet om plottet i den jubilæums-bond-film. Daniel Craig er 007, måske er Naomie Harris igen Moneypenny og måske er Ben Whishaw atter Q. Måske bliver titlen Shatterhand og måske er instruktøren Denis Villeneuve (Blade Runner 2049). Mange måske’er! Anyway, den skal ses … 08. november 2019.

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest