Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb).

 • Joker – Historien om manden bag Jokeren, som vi kender som den ultimative skurk i Batmanuniverset. Der er ikke tale om en af de evindelige superheltefilm, men en thriller som handler om hvorfor Arthur Fleck blev til Jokeren. Med Joaquin Phoenix som Jokeren, og med Todd Phillips, manden bag Hangover-trilogien og Due Date i instruktørstolen, burde det ikke kunne gå helt galt. 03. oktober 2019.
 • Zombieland: Double Tap – Endelig, efter 10 år, kommer efterfølgeren til Zombieland. Etteren var fed, syret og fuld med splat og humor. Traileren til Double Tap ser ud til at gå i samme spor. Måske det er for meget af det samme, måske de har tilføjet et par twists eller to. Woody Harrrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg, Abilgal Breslin og Bill Murray (i rollen som Bill Murray) er stadig med. Med i castet er også Dan Aykroyd og Rosario Dawson, så der absolut håb om at den bliver feeed. 24. oktober 2019.
 • Terminator: Dark Fate – Nu er de allesammen, mere eller mindre tilbage. Arnold, Linda Hamilton og Edward Furlong … og James Cameron har skrevet men dog ikke instrueret. Der er ikke tale om en reboot, men, så vidt jeg har forstået, tager vi handsken op efter Terminator: Judgment Day, og glemmer alt om de seneste tre (er det tre?) film. Anyways, Sarah Conner er tilbage, hun er sur og hun er klar til at sparke ræv. 31. oktober 2019.
 • Doctor Sleep – En efterfølger til Stanley Kubricks 39 år gamle The Shining. Det lyder som noget af en opgave Mike Flanagan har påtaget sig. Det er stadigvæk Stephen King der har skrevet historien, og med Ewan McGregor (som Danny) og Rebecca Ferguson i castet kan det måske godt fungere. Mindre end Kubricks 6-stjernede mesterværk kan også gøre det! 07. november 2019.
 • Midway – Der er tale om en genindspilning af Midway (1976), med Charlton Heston og Henry Fonda. Denne gang er det Woody Harrelson og Dennis Quaid der spiller generalerne. Gode gamle Roland Emmerich har instrueret, så det kan kun blive en katastrofe 🙂 Effekterne ser fede ud, så vi får se. 07. november 2019.
 • Knives Out – En thriller med et stænk humor. Stilen minder lidt om de gode gamle Poirot og Marplefilm og -serier. Rian Johnson, manden bag Looper og de seneste Star Wars-film, har instrueret, så det kan vel komme til at fungere? Med Daniel Craig, Jamie Lee Curtis og Christopher Plummer i nogle af de bærende roller, ser det meget lovende ud. 05. december 2019.
 • Charlie’s Angels – Der er tale om en reboot, og englene er skiftet ud med Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska, mens Bosley er skiftet ud med Patrick Stewart, Djimon Hounsou og Elizabeth Banks, som også har instrueret. Ser væsentligt mere voldelig ud end nullernes version af samme film. We like. 05. december 2019.
 • JoJo Rabbit – En komedie som foregår under anden verdenskrig, vistnok en kontrafaktisk en af slagsen. Jeg ved ikke meget om den, bortset fra at traileren ser ret så skør ud, samt at den allerede nu er spået at blive nomineret til et par Oscarstatuetter. Scarlett Johansson, Sam Rockwell og Rebel Wilson er med i castet og New Zealandske Taika Waititi, hvis film jeg endnu ikke har set en eneste af, har instrueret. Januar 2020
 • No Time to Die – Vi ved endnu intet om plottet i denne jubilæums-bondfilm, ud over at den starter på Jamaica, hvor 007 har trukket sig tilbage til. Daniel Craig spiller 007 (sandsynligvis for sidste gang). David Dencik, spiller sammen med Rami Malek, nogle af the bad guys. Naomie Harris er igen Moneypenny, Ralph Fiennes er stadig M, Ben Whishaw spiller atter Q, Léa Seydoux er med igen som Madeleine Swann og Christoph Waltz spiller endnu engang Blofeld. Instruktøren bliver, den for mig totalt ukendte, Cary Joji Fukunaga. Og måske kører 007 i den nye Aston Martin Valhalla 🙂 Anyways, den skal ses, som de første 24 i franchisen er blevet. 02. april 2020.
 • Tenet – Endnu en kommende film som vi ved så godt som intet om. Teaseren afslører absolut intet. Men den bliver instrueret af Christopher Nolan, som ALDRIG fejler 🙂 Michael Caine, Elizabeth Debicki og Kenneth Branagh er med i castet. Rygter vil vide at filmen skulle blive en kombi af Inception og Interstellar, hvilket jeg sagtens kan forestille mig 😀 Anyways, det skal nok blive godt. Juli 2020.
 • Marcoeffekten – Femte kapitel i Afdeling Q-sagaen. Nu med nye skuespillere, Ulrich Thomsen som Carl Mørck og Zaki Youssef som Assad, og med Nordisk Film bag produktionen. Oktober 2020.
 • Den grænseløse – Sjette kapitel i Afdeling Q-sagaen. Oktober 2022.
 • Selfies – Syvende kapitel i Afdeling Q-sagaen. Okrober 2024.
 • Offer 2117 – Ottende kapitel i Afdeling Q-sagaen. Oktober 2026.

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest