Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb). Film hvis titler er blevet gennemstreget, er film som udviklingen fortæller mig, at jeg sandsynligvis kommer til at springe over …
 • Logan Lucky – Soderbergh tilbagevenden til det store lærred, ser megaunderholdende ud. Den virker lidt som en Ocean’s Eleven for hillbilles. Og med fx Daniel Craig i rollen som blonderet redneck med forstand på bomber, ser det ud til at vi har en vinder udi heist-moviegenren. Den skal absolut ses … 07. september 2017.
 • American Assassin – Baseret på bestselleren af Vince Flynn og instrueret af Michal Cuesta, som jeg ikke umiddelbart kender. Men hovedrollen spilles af Michael Keaton og traileren ser ultracool ud. Ergo, det ligner helt klart en must-see film 🙂 … 14. september 2017.
 • Mother! – Jennifer Lawrence og Javier Bardem spiller et par der bor i et lille hyggeligt hus på landet. En dag får de besøg af en mand, Ed Harris, og senere dukker også hans kone, Michelle Pfeiffer, op. Sære ting og sager begynder at ske. Darren Aronofsky har instrueret. Ser meget mærkeligt ud, og det kan vi lide… 14. september 2017.
 • Kingsman: The Golden Circle – Efterfølgeren til Kingsman: The Secret Service, som var et forfriskende pust til agentgenren. Fuld hammer på the bad guys, og også agenterne, som er ligeså britiske som the 00s i James Bond. Med Taron Egerton, Colin Firth som (endnu en gang) de gode agenter og Julianne Moore som the really bad girl, skal det nok gå godt … 21. september 2017
 • Blade Runner 2049 – Efterfølgeren til den snart 35 år gamle Blade Runner er på trapperne. Harrison Ford spiller endnu engang Deckard. I andre roller ses Jared Leto, Robin Wright og Ryan Gosling. I instruktørstolen sidder Denis Villeneuve, som er manden bag glimrende film som Sicario og Arrival. En modig mand må mand sige. Ridley Scott producerer denne gang og islandske Jóhann  Jóhannsson har lavet musikken, så det kan næsten kun blive godt …  05. oktober 2017.
 • The Snowman – Jo Nesbøs thrillersucces i en engelsk version, med Michael Fassbender som Harry Hole. Rebecca Fergusson, Val Kilmer og David Dencik medvirker fx også. Thomas Alfredson (Tinker, Sailor, Soldier, Spy og Låt den rätte komma in har instrueret. Det ser lovende ud, og med det cast må den ikke fejle …12. oktober 2017.
 • The Party – En fest der ender med at blive en tragikomisk affære. Men Cillian Murphy, Brune Ganz, Timothy Spall og Kristin Scott Thomas i de bærende roller, ser det rigtigt lovende ud. Instruktøren Sally Potter har lavet tre håndfulde film, som jeg ikke har set en eneste af, men en gang skal jo være den første … 12. oktober 2017.
 • Geostorm – Instrueret af produceren bag ID4 1, 2 og 3 (jeps, treeren er på vej), Dean Devlin. Uanset hvad, ser den umiddelbart ganske underholdende ud, på den komplet over-the-top måde. Ed Harris, Gerard Butler og Mare Winningham som den kloge fessor er med, så det kan næsten kun gå galt. Hvilket det så skal gøre i en katastrofefilm 🙂 Så der vel næsten tale om en must-see. … 19. oktober 2017.
 • Murder on the Orient Express – Så er det blevet instruktør/skuespiller Kenneth Branaghs tur til at lave sin filmversion af Agatha Christies klassiske krimiroman. Kenneth spiller selv Hercule Poirot i filmen, men der er også blevet plads til navne som Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Judi Dench, Willem Dafoe og Penélope Cruz på rollelisten. Jeg tror at det bliver en film jeg skal se … 23. november 2017.
 • Death Wish – Genindspilning af Charles Bronson-klassikeren fra 1974. Eli Roth har instrueret, og i hovedrollerne ses Bruce Willis, Elisabeth Shue og Vincent D’Onofrio. Den ser umiddelbart lige så voldelig ud som originalen … ergo, den skal da ses 🙂 … 23. november 2017.
 • Suburbicon – Manuskriptet er skrevet af Coen-brødrerne og filmen er instrueret George Clooney. Filmen foregår i 50’erne, hvor der atter er kommet styr på tingende og den amerikanske drøm lever i bedste velgående. Alt ånder fred og idyl i Garners lille familie … men inden længe begynder ligene at hobe sig op. Med Matt Damon og Julianne Moore i hovedrollerne, ser det voldsomt underholdende ud … 07. december 2017.
 • Downsizing – En sci-fi-komedie som ser tilpas fjollet ud, til rent faktisk at være sjov. Med Matt Damon, Christoph Waltz og Søren Pilmark på rollelisten, bure der være håb om at den lykkes. På den anden side sidder man også med frygten for at det bliver det rene ævl. Vi håber på det bedste … 18. januar 2018.
 • The Current War – Benedict Cumberbatch som Thomas Edison i dette noget speedede, ser det ud til, biografiske historie-drama om kampen mellem Edison og Tesla, ser ikke dårligt ud. Historien om jævnstrøm vs. vekselstrøm, burde de fleste kende til, og den har da også været rundet før, fx i Christopher Nolans glimrende The Prestige. Instruktøren Alfonso Gomez-Rejon, kan jeg ikke påstå at jeg har noget videre kendskab til, men han skal da have en chance … 25. januar 2018.
 • The Shape of Water – Mexicanske Guillermo del Toro har lavet to af 00’ernes mest barske og underlige eventyrfilm The Devil’s Backbone og Pan’s Labyrinth. Siden da er han blevet populær i Hollywood, og har desværre solgt lidt ud … men han skal jo også leve! Denne her film kunne godt tyde på at han så småt er på vej tilbage til rødderne. Vi krydser fingre … 22. februar 2018.
 • Red Sparrow – Den måtte jo næsten komme; Jennifer Lawarence’s første rolle som spion t á la 007. Ganske vist er hun russisk ballerina, som altså er blevet oplært til at være en agent der er specialiceret i at forføre og manipulere. Men om hendes sympati ligger hus russerne eller amerikanerne, er mere usikkert … 01. marts 2018.

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest