Film på vej

Film på vej som ligger i pipelinen og sandsynligvis skal ses, når de får premiere indenfor de kommende måneder … (klik på filmtitlen og få mere at vide om filmen på IMDb). Film hvis titler er blevet gennemstreget, er film som udviklingen fortæller mig, at jeg sandsynligvis kommer til at springe over …
 • Molly’s Game – Endnu en film der er baseret på autentiske begivenheder … man begynder at ane et mønster 😉 Molly er professionel skiløber, men kaster sig over pokerspil i den seriøst tunge ende, og kommer i FBI’s søgelys. Med Jessica Chastain, Idris Elba og Kevin Costner i de bærende roller, ser der faktisk lovende ud. Der er tale om manuskriptforfatteren Aaron Sorkins instruktørdebut … 22. februar 2018.
 • The Shape of Water – Mexicanske Guillermo del Toro har lavet to af 00’ernes mest barske og underlige film The Devil’s Backbone og Pan’s Labyrinth. Siden da er han blevet populær i Hollywood, og har desværre solgt lidt ud … men han skal jo også leve! Denne her film kunne godt tyde på at han så småt er på vej tilbage til rødderne. Filmen er nomineret til hele 13 Oscars! Vi krydser fingre … 22. februar 2018.
 • Red Sparrow – Den måtte jo næsten komme; Jennifer Lawarence’s første rolle som spion á la 007. Ganske vist er hun russisk ballerina, som altså er blevet oplært til at være en agent der er specialiceret i at forføre og manipulere. Men om hendes sympati ligger hus russerne eller amerikanerne, er mere usikkert … 01. marts 2018.
 • Death Wish – Genindspilning af Charles Bronson-klassikeren fra 1974. Eli Roth har instrueret, og i hovedrollerne ses Bruce Willis, Elisabeth Shue og Vincent D’Onofrio. Den ser umiddelbart lige så voldelig ud som originalen … ergo, den skal da ses 🙂 … 08. marts 2018.
 • Tomb Raider – Der er tale om en reboot af eventyret om computerspilsheltinden, Lara Croft. I hvert tilfælde handler filmen primært om tiden før Lara blev Tomb Raider. Hotte Alicia Vikander spiller Lara, men også glimrende Walton Goggings og danske Alexandre Willaume (ham fra VitaePro-reklamerne og The Dark Tower) er med. Den ser umiddelbart rigtigt fed ud … 15. marts 2018.
 • The Post – Endnu et drama der handler om Vietnamkrigen og en journalist på The Washington Post, der opdager at den daværende POTUS og hans stab har løjet om landets involvering i krigen. Med Spielberg i instruktørstolen samt Hanks og Streep i hovedrollerne, er der begrundet håb om at det ikke går galt. Men hvorfor vi i Danmark skal vente næsten tre måneder længere end resten af den civiliserede verden på at filmen får premiere, er mig noget af en gåde  … 05. april 2018
 • Jurassic World: Fallen Kingdom – Efter katastrofen i 2015, skal der nu ryddes op på Isla Nublar. Nogle do-gooders, mener at de overlevende dyr på øen har krav på at blive behandlet ordenligt. Så Chris Pratt, Bryce Dallas Howard og Jeff Goldblum tager af uransaglige årsager tilbage den smadrede ø. Naturligvis går det mere galt end galt … det går seriøst galt … 07. juni 2018.
 • Sicario 2: Soldado – Denne gang uden Emily Blunt og Denis Villeneuve, men stadig med Benicio del Toro og Josh Brolin. Vi får se om det gør nogen forskel … jeg mistænker dog at jeg godt kunne komme til at savne Blunt og Villeneuve … 28. juni 2018.
 • Mission: Impossible – Fallout – Tom tager en sjette omgang som den hårdhudede agent Ethan Hawk. Rebecca Ferguson er med for anden gang og Simon Pegg er med for … er det fjerde gang? Det ser endnu en gang ganske underholdende ud, så den skal helt sikkert ses. Også selv om den nye dokumentar om Scientology, sendt på DR2 (mener jeg det var) her i uge 6, gør at jeg nu er tættere på at gøre alvor af min Cruise-boycut end nogensinde før … 26. juli 2018.
 • Untitled 1969 Project – Vi ved ikke meget om Quentin Tarantinos næste film. Den foregår i 1969 og handlingen udspinder sig omkring seriemorderen Charles Manson. Hovedrollen spilles muligvis af Leonardo DiCaprio og muligvis er Tom Cruise, Jennifer Lawrence, Brad Pitt, Samuel L. Jackson og Margot Robbie også med i herlighederne. Skal den ses? Det tror jeg godt at I kan regne med 🙂  … 08. august 2019.
 • Bond 25 – Vi ved endnu intet om plottet i den jubilæums-bond-film. Daniel Craig er 007, måske er Naomie Harris igen Moneypenny og måske er Ben Whishaw atter Q. Måske bliver titlen Shatterhand og måske er instruktøren Denis Villeneuve (Blade Runner 2049). Mange måske’er! Anyway, den skal ses, som de første 24 er blevet … 08. november 2019.

Aktuelle trailere

Pin It on Pinterest