“Kvinden i buret” er en hæderlig thriller, med fine præstationer af Nicolai Lie Kaas og Fares Fares, men jeg var ikke så vild med Sonja Richter. Lidt for meget humor og fjollede bemærkninger i spillet mellem Nicolai, Fares og Søren Pilmark, som medvirkede til at jeg slet ikke kunne se filmen som en gyser og som slet ikke passede ind i filmens atmosfære i øvrigt! En roman på 500 sider er naturligvis svær at skære ned til 97 min. film og især slutningen led noget under dette, da den virkede noget ‘rushed’.

Det nyrenoverede Imperial var super og jeg ser frem til en film der udnytter Dolby Atmos lyden fuldt ud. Her er “Gravity” (premiere 07/11) nok et godt bud 🙂 “Kvinden i buret” får tre stjerner.

subscribesubscribesubscribenon-checknon-checknon-check

Abbonner på nyhedsbrevet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og få besked når der sker noget nyt!

Du er tilmeldt nyhedsbrevet!

Pin It on Pinterest